staré domy

staré domy

Anotace: ukrývají ještě mnohem více

Ve starých zdech
tvořených z hlíny
po dlouhé roky
zůstanou stíny.

Bojí se opustit
své hmotné statky
jsou s námi v životě
dělají zmatky.

Pošli je za světlem
ukaž jim víru
duše pak spočinou
na pár chvil v míru.

Ve starých domech
zůstanou stíny
po dlouhé roky
z vyprahlé hlíny.
Autor Čoki, 18.10.2009
Přečteno 277x
Tipy 4
Poslední tipující: al-pacino, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí