Smíření

Smíření

Snad pomalu se smiřuju se svojí nicotou,
kde věčný bude klid,
tam kračím přímo cestou svou,
už nikdy nebudu žít.

A kousíčky života a pocity,
co ještě mám,
prohlédnu si v paměti,
a pak to všechno vzdám.

Dlouho jsem hledal svoje místo,
až došel jsem tam, kde žádný místo není,
a cestou jsem ztratil všechno to,
čemu se říká snění.

Snad všem křivdám jsem odpustil.
a snad i mojí duši někdo odpustí,
dřív jsem miloval a věřil,
nyní, ať mě srdce klidně opustí.

A blesk mě na kolena srazí,
snad jsem účty vyrovnal,
co není, už víc nepokazí,
abych váš vzduch nedýchal.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 19.10.2009
Přečteno 293x
Tipy 7
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Fade_to_black, Lioness, dream in emptiness, takova, al-pacino
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo mě mluví z duše,ale vzhledem k mému věku se není co divit

20.10.2009 10:08:00 | takova

Líbí se mi dávám ST

19.10.2009 16:23:00 | al-pacino

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí