Odvrácená tvář

Odvrácená tvář

Anotace: slíbila jsem, že napíšu smutnou píseň pro kamaráda, snažila jsem se...s hudbou už to bude složitější :(

Bylas' mi perlou v moři smutku,
tvůj úsměv hřál lépe než slunce
a já byl schopen všehoskutků.
Co zbylo mi teď? Cáry srdce...

Viděl jsem světlo v temné noci,
jak můry kolem poletují,
teď já sám tonu bez pomoci.
Hledal jsem štěstí v duši tvojí.

R: Láska je jen odvrácená tvář měsíce,
když nehledíš mi do očí.
Pohádka, jenž podobá se kritice.
Doufal jsem, že to neskončí.

S úsměvem na rtech uvnitř pláču,
k čemu slova, že chlap je silný?!
Můj anděl, co má duši hráčů,
je zase jednou sestřelený...

Nade mnou křídla nerozprostře,
a ty ho nahradit mi nechceš.
Už světlo z dálky vidím ostře,
snad bude se mi dýchat lehce.

R: Láska je jen odvrácená tvář měsíce,
když nehledíš mi do očí.
Pohádka, jenž podobá se kritice.
Doufal jsem, že to neskončí.

R:Láska je jen odvrácená tvář měsíce,
když nehledíš mi do očí.
Pohádka, jenž podobá se kritice.
Doufal jsem, že to neskončí...

Teď padám.
Autor Kristine Clary-Aldringen, 24.10.2009
Přečteno 246x
Tipy 6
Poslední tipující: WAYWARD, enigman, zenge
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...ST,hudbu nehodnotím :)

27.10.2009 15:22:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí