Provazochodkyně

Provazochodkyně

Anotace: Rektální krasobruslení jménem život.

-----------------------------

Naše láska byla láskou vroucí,
přesto Ti skládám na hrob věnce.
V srdci mi zůstala jen tma tmoucí
a v paměti obraz oběšence.

To úděl blázna, to úděl zaslepence.

Prázdná skříň s prázdnými ramínky,
tam někde leží i naše vzpomínky.
Pod vlnami smutku dřímá beznaděj,
ranní deprese, ty já mám nejraděj.

Naposledy i poprvé,
cestu smrti posvětím.
Ruce se zbarvily od krve,
tvůj odchod, moje Osvětim.

Srdce kámen rozžhavený do ruda,
pohledy naprosto zoufalé.
Píšu verše jako Neruda,
jak bláhové, jak troufalé.



.
Autor JR, 24.10.2009
Přečteno 299x
Tipy 21
Poslední tipující: slečna.závist, WAYWARD, jita.1965, D. N., Kapka, B.a.r.b.a.r, elfik0024, Psavec, Lasska, Matty09, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sice smutné téma, ale absolutně dokonalá, já tleskám, básníku !
ST!

07.11.2009 20:07:00 | jita.1965

opravdu moc krásná...

25.10.2009 00:13:00 | Lasska

udrzuj rovnovahu, na pad z provazu je jeste cas;-)

24.10.2009 23:42:00 | Matty09

krásné..ST!

24.10.2009 23:10:00 | hašlerka

úžasnej text

ST

24.10.2009 22:43:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí