Neustále lituju

Neustále lituju

Anotace: příliš živý sen o někom, koho jsem neviděl dlouho..

Panebože, proč se mi tohle děje?
Proč celou noc zas o ní sním?
V tom snu dávno není moje...
Jen v něm s ní ještě promluvím.

Tak bolavá jsou opět slova její,
o tom, jak jsem jí ublížil,
ale můj život už bez ní není,
kéž další vteřiny bych se nedožil.

Její tvář, a její pohled,
slzy se mi derou do očí,
doufal jsem, že mám srdce led,
ale zas se v hrudi otáčí.

A z prachu se jen snažím říct,
jak moc jsem ji miloval,
a po probuzení chci utýct,
zas abych všeho litoval.

Cítím, že život bez tebe nic není,
po letech nepřichází vykoupení,
nedokážu ji utopit v zapomnění.
nic už se v dobré nepromění...

Ach, ani jeden den neuplyne,
aniž bych ji v mysli nepotkal,
kéž i moje tělo zhyne,
když duši jsem už zakopal.

Víc nedokážu být tu šťastný,
a nechci dýchat, až mě mrazí,
kéž oblohu protne blesk jasný,
a na kolena mě naposledy srazí!

Nebo ať ostří mi do hrudi vrazí!
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 25.10.2009
Přečteno 329x
Tipy 8
Poslední tipující: *whatsoever*, Psavec, padající do neznáma, Lioness, nejsembásník
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ani ostří ti nepomůže, duše bude toužit dál...
vzpomínky schovej,najdi lepší o kterou bys stál...

25.10.2009 10:21:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí