Toky vody času

Toky vody času

Anotace: se svojí cestou ubírá...

Proč stále plyneš vodo času
peřeje tvoříš pěnou svůdné
kdy v brodu najdu svojí spásu
v místech kde cesty nejsou schůdné.

Halíš se v tiché pousmání
ticho když půlí noční bouře
však stále proudíš bez ustání
z ohně zbyl úzký proužek kouře.

Vzalas i můj čas mezi břehy
na cestě do věčnosti moře
jen prameny, co byly plné něhy
jsi cestou proměnila v hoře...
Autor Buližník, 25.10.2009
Přečteno 259x
Tipy 5
Poslední tipující: Nút, Stepbystep, Churry, J's ..
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ach vodo času
copak jsi to chtěla?
aby se jeho usta
touhou chvěla ...
ach vodo času
nač s časem pojíš..
to aby smát se mohl
nebo se času bojíš..

:o***

26.10.2009 09:47:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí