do ztracena

do ztracena

Anotace: smutná, tísklivá jako má duše

Po ulicích chodím jak stín
bez zájmu vzhlédnout do výšin.
Po kapkách upíjím svůj žal,
bloudím v říši tajemných skal.
Přes koruny bloudivých větví
nevidím do světa přátelství -
přátelé jsou hvězdy sic svítí
já je nevnímám ve své sítí.
Své rekviem opakuju si v duchu
o krásách světa nemám potuchu.
nevím, zdali někde jsou
nohy se mi strachem třesou,
prsty tíží váha pera
ruka píše do šera.
Prosby, přání, modlitby
ať zachrání mě z té hrozby.
všude kolem strachu stíny
proč vnímám jen já jejich trny.
Přec ohrožují všechny tady -
ostatní si neuvědomují své klady.
to co mají, toho si necení
netuší, že někdy přijde placení.
Život není na půjčku, bez velké daně
ba i ti, kteří nehrají platí stejně.
Autor maedison, 27.10.2009
Přečteno 289x
Tipy 1
Poslední tipující: Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí