Lhostejný

Lhostejný

Mažu básně,
mažu sám sebe,
bez bázně,
zevnitř to zebe.

Hledám dobrou pointu,
pro jednu další,
v zapálenym jointu,
myšlenky jen prší.

Jak tóny prostupují moje tělo,
lituju, že to není,
jak dřív se to mělo,
že snění není.

Den ze dne se proč ptát,
uvnitř neustále stejný,
nadormo na světě stát,
vůči sobě lhostejný.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 27.10.2009
Přečteno 261x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, *whatsoever*, dream in emptiness, drsnosrstej kokršpaněl
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dala bych si s tebou cigo =)

30.10.2009 14:37:00 | dream in emptiness

táhneš-li furt los stejný
jasné je-
jsi lhostejný

nechť je líp

29.10.2009 13:53:00 | drsnosrstej kokršpaněl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí