Podzimní deprese

Podzimní deprese

Anotace: Když přijde noc..přijde i deprese..

Vítr s listy si pohrává,
Pomalá píseň dohrává..
Zapálíš svíčku ,
A slza sklouzne po Tvém víčku..
Nechápeš dění kolem sebe..
Pouze tupě pozoruješ nebe…
Smutek v srdci převláda..
Tělo se depresí oddává
Žal alkoholem zapíjíš,
Ale že umí plavat dobře víš..
Jsi duše bez těla..
Sama víš,že tohle jsi nechtěla..
Sama v pokoji sedíš..
Na co čekáš nevíš..
Před světem se schováváš..
Nad životem prohráváš..
Tak se holka vzchop..vyjdi ven..
Probuď se ráno s pocitem že vše byl jen sen..
Autor Eresiel, 29.10.2009
Přečteno 308x
Tipy 7
Poslední tipující: 4LJFilip, Strixa, Prdelka10
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hlavně přesný..

16.05.2010 12:45:00 | Strixa

Děkuji:)

29.10.2009 15:44:00 | Eresiel

***hezké***

29.10.2009 15:30:00 | Prdelka10

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí