Kudy tudy…

Kudy tudy…

Anotace: třeba tudy.

sama bloudí
sama hledá
moje duše potemnělá

neví kudy se dát
ví jen, že chce klidný ráj...

přístav štěstí touží najít
doplout
usnout
umřít...
v ráji opět být

nechce trpět, nechce hrát...
chce si jen zbytek vychutnat

vychutnat ho hrdě, jemně, pyšně...
neví proč, neví jak, ví jen, že vše jinak.
Autor malá slečna, 31.10.2009
Přečteno 317x
Tipy 9
Poslední tipující: PIPSQUEAK, 4LJFilip, Bíša, PANGÁSIUS, divoska_jaja, Špáďa, P.P.S., Clarissa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí