Klaunem z osudu

Klaunem z osudu

Anotace: ...posramocene klukovske sny...

Sbírka: Třesky plesky

Než řekl táta a udělal první krok
do tváře němé dral se mu úsměv
světu na počkání radost rozdával
ještě neznal slova zášť či hněv

Plynula léta, poznával zblízka svět
zvrácen, znetvořen a zničen
zklamaný realitou každodenní
nenacházel potešení v ničem

Jen ten klaunský sen se splnil
avšak úsměv nemá podle pravidel
s hořkostí na duši
tvoří si ho z líčidel
Autor Matty09, 01.11.2009
Přečteno 320x
Tipy 11
Poslední tipující: Nút, al-pacino, bellacomp, Sidonie89, hašlerka, Květka Š., Lioness
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Většina klaunů co rozesmívá svět bývájí prý doma smutní...škoda..

15.11.2009 23:16:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí