Lepší svět

Lepší svět

Když ráno se probouzím,
o hřejivém objetí sním,
a směju se sobě sám,
když peřinu objímám.

Jak oči otvírám chtěl bych dotek cítit,
k někomu, že patřím, ze srdce zas věřit,
kéž bolestí se zalknu a v osamnění utrápím,
na záda zas padnu, ať ze snů se neprobudím!

A vzpomínky daleko mě táhnou,
v minulost zrádnou i krásnou,
chtěl bych se cítit jako tenkrát,
pro někoho být a že je někdo rád.

Ze soumraku na soumrak, dny po jednom procházím,
dávno život nežiju a že budu, nevsázím,
třeba jednou žalem konečně z cesty sejdu,
do lepšího světa z toho pekla půjdu.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 01.11.2009
Přečteno 247x
Tipy 6
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Lady Carmila- Políbená mlhou..
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

v druhé sloce se mi strašně líbí ta myšlenka..že bys chtěl zase dotek cítit, a cítit že k někomu patříš...no člověk asi není na to aby byl sám...

07.11.2009 15:12:00 | Lady Carmila- Políbená mlhou..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí