Naděje

Naděje

Anotace: bohužel...

Naděje...To je to jediné co mi teď zbylo,
venku slunce,ale mě příjde,jako by lilo.
Můžu jen doufat,že se to zpátky vrátí,
ale pochybuju...naděje se brzy ztratí...

Mě potom zůstane jen pouhopouhý žal,
nemůžu myslet,ale stejně jsi to asi vzdal.
Nedivím se,je to těžký,když nevíš co se děje,
slunce do očí mi svítí,ale pro mě stále leje.

Jediný co teď vím je,že Tě mám ráda
a to nikdy nikdo nezmění.
Nikdy bych nenašla lepšího kamráda,
nevím jak to dopadne.Naděje je jen blouznění...
Autor Danik, 01.11.2009
Přečteno 390x
Tipy 7
Poslední tipující: Špáďa, Prdelka10, Charibeja, Zasněný básník, Pevya
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuju

01.11.2009 21:25:00 | Danik

Hezká básnička. Tak ať to dopadne dobře :)

01.11.2009 19:58:00 | Pevya

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí