VODA

VODA

Anotace: :-(

Ještě dnes přítele jsem měla,
však s žalem v srdci oznamuji,
že voda mně ho vzala.
Už nemohu takhle dál ztráceti čas,
pro tvou lásku vzal si tě ďas.
Beze mne jen snění,
Bez tebe mne není.
Bolí mne to!!!
Autor Ayaka Midoriko, 01.11.2009
Přečteno 314x
Tipy 3
Poslední tipující: 4LJFilip, Bíša, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí