Proplul..

Proplul..

Anotace: .. černou dírou

Proplul jsem černou dírou
ptej se - a co má bejt?
jsa spálen páchnu sírou
měl bych se snad umejt

nejdřív hledám své ruce
no tohle! kdepak jsou?
kost v banánové slupce
go back, go back, back go

nenajdu cestu zpátky
nohy jsou taky pryč
zadními chci zpět vrátky
z opačné strany klíč

není, jsem prostě v pasti
a má to logiku..
Dvířek se stal součástí
opřen rty o kliku
Autor Petbab, 02.11.2009
Přečteno 266x
Tipy 14
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Sýkorka07, enigman, Psavec, labuť, hašlerka, Simísek, Markéta Hl., Mbonita, DNA
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Černá díra nepustí zpátky.

03.11.2009 00:03:00 | Psavec

pluj a nezastavuj se

02.11.2009 20:52:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí