Pro mou Nejdražší(Requiem za Odpuštění)

Pro mou Nejdražší(Requiem za Odpuštění)

Anotace: Prosba o odpuštění

Mrzí mně to,
co jsem pro suchý krajíc chleba kdysi udělal,
mrzí mně to,
že jsem Vaši lásku chladem opětoval,
mrzí mně to,
že jsem do očí, Vám, chladnokrevně lhal,
mrzí mně i člověk,
jenž vám tuto zprávu předal.
Mrzí mně to,
že svůj život svou rukou jsem si vzal,
mrzí mně to,
že vlastní krví jsem tento dopis psal...
Autor A. E. Storm, 02.11.2009
Přečteno 319x
Tipy 7
Poslední tipující: Nivanka, jitka.svobodova, Annie the wolf, Dameira
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásné..

20.01.2010 10:19:00 | Dameira

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí