Smutná jsem

Smutná jsem

Anotace: Smutná..

V očích mi smutek sedí,
vlasy mi obličej zakrývají,
mé oči otupěle hledí
jen občas víčky zamrkají.

Sedím v temném pokoji sama,
na stole už svíčky hasnou,
jen se svýma myšlenkama
a s představou krásnou,

že ležím v hlubokém hrobě
a necítím už vůbec nic
ani tu bolest v sobě
ani ty slzy co mi smáčí líc.

Bolest stále neodezněla
a v této nešťastné době,
kdybych teď náhle zemřela,
plakal by někdo pro mě?
Autor Charibeja, 03.11.2009
Přečteno 278x
Tipy 4
Poslední tipující: Sadistic Soul, Pevya, Prdelka10
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Určitě plakal, ale na to ještě spousta času :) Jinak hezká básnička.

04.11.2009 12:16:00 | Pevya

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí