Vězňovo přání

Vězňovo přání

Anotace: Už dávno ví že chyboval, ale jeho trest pokračuje. Taky už ví co je pro něj nejdůležitější a co mu teď nejvíc chybí.

dobře víš že mám jediné přání
slyšet zas hlas co tak krásně šeptával,
je to mříž v okně mém co mi brání
jít tam kde hlas mé jméno volá v dál
venku zas nový den slunce vítá
za mříží vidím pár motýlů
soudce mé prohřešky dobře sčítal
dobře vím živí už nevyjdu

temný stín to slunce skrz mříž vrhá
nejen stín ale i chlad zdí
stále mi připomíná jak jsem mrhal
a nestál o krásu všedních dní
kdyby jen to okno bylo větší
kdybych měl ty křídla motýlí
letěl bych tam kde zůstalo mé srdce
nevrátil bych se ani na chvíli
Autor někdojiný, 04.11.2009
Přečteno 307x
Tipy 1
Poslední tipující: Lifebreath
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí