nevěsta

nevěsta

Anotace: jak mohl být krásný svatební den...

Bílé šaty na sobě,jako princezna máš,
tak proč se smutně usmíváš?
Vždyť dnes se přece vdáváš,
sbohem svobodě dáváš.
Dnes se stanes paní svého muže,
tak proč vadnou ti v ruce růže.
jsou to snad obavy,vážně máš strach?
Na závoj ti usedá kostelní prach.
Kde se poděl ženich,všichni už ho čekají,
ponětí o tom co se vlastně stalo vůbec žádné nemají.
Před chvílí ti volali,že se stala nehoda,
jako by ses nadechnout ani trochu nemohla.
Nestihla jsi mu říci ani svůj slib,¨
v životě se dopustil spoustu velkých chyb,
jak to mohl udělat,v klidu si umřít?
Celý život,bok po boku měli jste si užít.
Autor serena-lou, 04.11.2009
Přečteno 323x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí