Pravdivá

Pravdivá

Anotace: ze života

V nedokončených větách
v prachu z oblak
a v mlze z mých slz
je odpověď bez tečky.

Ukřičené vykřičníky
čekající otazníky
/v mých očích/
a pak jen jedna osamělá tečka na rozloučenou.


V rozpáraných vzpomínkách
z kterých zbyly jenom nitě,
v sešívaných jizvách,
které nebolí
/jsou umrtvené/
jsou skryté tři roky života.

Stovky dní
po tvém boku
a stovky pochybností.
Pokrok střídá
úpadek
tvojí duše
a mých vizí o tvé bezchybnosti.

V nedokončených větách
v rozepsané sloce...
Na zašedlých fotkách
snímám naši minulost,
která se už nikdy nevrátí...
Autor Megs, 05.11.2009
Přečteno 411x
Tipy 19
Poslední tipující: Maryje..., James Libustka, Gabrielle, jedam, carodejka, ilona, PANGÁSIUS, Hazentla, Psavec, WAYWARD, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutná ale moc hezká i pravdivá.

Ukřičené vykřičníky
čekající otazníky
/v mých očích/
a pak jen jedna osamělá tečka na rozloučenou.

06.05.2010 13:24:00 | carodejka

opravdu smutné...ST

09.02.2010 18:56:00 | PANGÁSIUS

..některé bolesti prostě nejdou přešít veselou záplatou

05.11.2009 14:17:00 | Jiparo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí