Nebeský to smutek

Nebeský to smutek

Anotace: ???

5.11.2009 02:43

Nebeský to smutek

K nebi hledím
a Tvou tvář
v oblacích vidím
srdce mé
povzdychlo si
v myšlenkách
jsem s Tebou

vzpomínky plynou
s úsměvem na rtech
však se smutkem v duši
které vzpomínka oživila
v životě
však do hrobu uložila

zrakem opírám se
o ten nebeský úkaz
citem něžným
láskou oplývajícím
se slzami v očích

hledím
na Tvou tvář
jež pomali mizí
v mračnu nekonečném
s nebeskými úkazy
rmoutící srdce naše

lásko zbohem buď
nikdy nezapomenu
však dál
musím jít
život dožít
abych s Tebou
mohl být
Autor JarekBrnoCz, 06.11.2009
Přečteno 277x
Tipy 2
Poslední tipující: carodejka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I smutek patří k životu o to více si ceníme lásky a dar života.

11.11.2009 16:09:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí