Tekutý klíč

Tekutý klíč

Anotace: "K"

Snad měla bych brát za normální,
že stává se to hádání,
náplní číslovky dva.

Snad měla bych přijmnou to pykání,
mlčení,ticho .. důvodem trestání,
a nekonečná tma.

Snad měla bych pokornou více být,
když vidím, že odejít
je přirozenost tvá.

A snad proto přestávám to mlčky,
když se plachá duše kočky,
tekutým hrachem zavírá ..

Už měsíce si říkam - tohle přeci nejsem já.
Autor Analisieren, 06.11.2009
Přečteno 330x
Tipy 12
Poslední tipující: Bíša, Psavec, Flamy, CORONATION, vapiti, labuť, enigman, Jiparo
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Stip.

06.11.2009 23:10:00 | Bíša

..drž se, kočko!

06.11.2009 10:33:00 | Jiparo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí