Ideálová

Ideálová

Anotace: Náplast na duši,která pomalu jistě tuší,že pro jiného na světě buší!

Bylo by to ideální kdyby jsi tady byla,
ty jsi sama,já jsem sám
a když si stoupnu k záclonám
vidím jen zástupy cizích dám
a ty někde tam.

Tak mi jenom řekni,napověz,
kde jsi byla včera a kde jsi dnes.
já už nemůžu dál já už nemůžu víc.
Tak mi jenom řekni,napověz,
kde jsi byla včera a kde jsi dnes.

Mám připravených deset slok pro vás mé milé dámy,
říkáte mi,že jsem cvok,ne to nejsou fámy.
Vstaň a pojď ke mě blíž,
vstaň, neboť později své štěstí promarníš,
jen ty suše odvětíš...nikdy,víš?!

Tak mi jenom řekni,napověz,
kde jsi byla včera a kde jsi dnes.
já už nemůžu dál já už nemůžu víc.
Tak mi jenom řekni,napověz,
kde jsi byla včera a kde jsi dnes,
opravdu nemůžu...
Autor Frenky_dlouhan, 06.11.2009
Přečteno 460x
Tipy 3
Poslední tipující: kaaamiiii, Rootness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí