Už nemůžu...

Už nemůžu...

Anotace: báseň hodně staršího data, takže nic moc :)

Nemůžu psát,
Nemůžu jíst,
Nemůžu spát,
Nemůžu pít..

Nemůžu brečet,
Nemůžu se smát,
Nemůžu ječet,
Nemůžu si hrát...

Nemohu milovat,
Nemohu snít,
Nemohu srdíčka malovat,
Nemohu žít...

Nemůžu nic,
A i přesto tu jsem,
Kdo za to může,
A kdo je vinen?
Autor efie, 06.11.2009
Přečteno 387x
Tipy 1
Poslední tipující: Agniezka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..ale můžeš..věř tomu..;o)

06.11.2009 12:44:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí