Snad jednou nastane ten vytoužený den

Snad jednou nastane ten vytoužený den

Anotace: další starší tvorba...

Dochází mi až nyní,
že všichni kolem mě jsou jiní,
že nepatřím na tenhle svět,
chci jinam a to hned...

Tahle doba je mi cizí,
každý den tajně doufám,
že ten pocit zmizí,
ale je tu stále dál,
součástí mě se stal...

Nerozumím spoustě věcí,
ač moc chtěla bych přeci,
jenže ztrácet začíná se víra,
zvláštní pocit, vše se ve mě svírá,
padám na kolena, došla mi síla....

Jednou nastane den,
kdy opět vstanu a půjdu dál,
snad není to jen klamný sen,
co se mi každý večer zdál...
Autor efie, 06.11.2009
Přečteno 363x
Tipy 3
Poslední tipující: Pevya, Čoki, Agniezka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká básnička a z toho smutku se zkus vypsat :)

07.11.2009 11:40:00 | Pevya

chápu to..bude to zas fajn, uvidíš..;o)

06.11.2009 12:37:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí