Tíha samoty

Tíha samoty

Anotace: když srdíčku je smutno...

Samota je strašlivá věc...a mě z ní chytá šílený běs.Samota je urputná...ona mě svou tísní omotá.Srdíčku je strašlivě teskno...dušička pláče...nemuže ven přes zavřeně okno.Jak strašlivě moc chybí...vlídné slovíčko...či milované pohlazení...a taky políbení na líčko.Samoto urputná...už nechci jíst tvuj chleba denní...chci konečně zažívat štastlivé chvilky...nad které není.Samoto nelítostná...svou tíhu si vem zpátky...má dušička chce patřit do milující zbožnované zahrádky.
Autor Štěstěnka, 06.11.2009
Přečteno 257x
Tipy 1
Poslední tipující: NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Chtěla bych jen dodat, že nejhorší je to TICHO, o které zrovna člověk nestojí.

08.01.2010 05:53:00 | NikitaNikaT.

Každá věc, stav, pocit, či myšlenka, aj slovo má jisté své pro a proti... ale velmi Tě chápu, samota, ač někdy dokáže pomoci, jindy je krutá, zlá...

06.01.2010 18:47:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí