Bláhový sny

Bláhový sny

Anotace: /nepotěší vás,tak ji nečtěte..je to jen momentální výlev/

Bláhový sny
pach krve
a plačící duše
kdo z vás mi srdce vyrve

Zoufalý výkřiky
ústa pevně zamčená
já ty nebo my
bolest vtělená

Nad ostnama kliky
slzy protínaj oči
zpocenej strach
Kdo je vinen

Labutí zpěv si ochočí
na rukou prach
nesnestitelná
tíha břemen

Realita dneška
nemyslitelná
nejde dýchat dál
ostré pálení v oblasti mozku

Když někdo ti naděje vzal
utop je v ňákym drahym moku
Autor Lioness, 07.11.2009
Přečteno 323x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman, Květka Š.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Flaška neni kámoš. :p

10.11.2009 08:44:00 | Fenceless

třeba s metaxou...

09.11.2009 16:50:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí