Zavřená v kleci bez dverí...

Zavřená v kleci bez dverí...

Anotace: ....

Zavřená v kleci bez dveří,
kolem mě stažené záclony.
Nikdo mé bolesti nevěří,
nevidí v duši mé démony.

poslouchám vzlyky motýlů,
havranů bolestný skon.
Bojím se citových pahýlů,
vytvářejí můj sebedestrukční sklon.

Děsí mě budoucnost uvnitř čtyř stěn,
bojím se zčernalých zákoutí duše.
Už dlouho mě prorůstá plíseň,
všechno se rozpadá nějak moc tiše.

Zatvrdlá v čerstvém betonu,
nechám se uspávat vzdechy.
Před světem nikdy se neohnu,
před sebou ohnu se vždycky.
Autor Striptérka, 07.11.2009
Přečteno 286x
Tipy 4
Poslední tipující: susana načeva, Čoki, Corax
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vážně moc pěkná...pro mě je klec asi tím nejhorším trestem, takže vím o čem píšeš...

08.11.2009 16:55:00 | Corax

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí