V nicotě..

V nicotě..

Anotace: ..nic

Z ničeho nic jsem, kde nic není
odevšad na mne zuby cení
kde nic tu nic, jak je ho mnoho
čeho se bát, jsem nic nadlouho

zvyklý přespávat po kráterech
i když Měsíc je nanic pelech
kde teď v nicotě mám si lehnout?
čeho ve vakuu se nadechnout?

že tohle nikdo neuvěří?
´nic´ dokonale na všem šetří
ani slzy nemaj kam padat..
spolykat všechny musím zvládat
Autor Petbab, 08.11.2009
Přečteno 299x
Tipy 13
Poslední tipující: PIPSQUEAK, enigman, Kars, Zefi, hašlerka, nejsembásník, Mbonita, Čoki, labuť, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No,tak ta mě dostala - ST -

08.11.2009 13:08:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí