Sen

Sen

Anotace: asi to ve mně nikdy neskončí, ale proč sakra??

Nenávidím tohle probuzení!
Proč se mi zas o ní zdá,
že někdy se něco změní?
To vydržet se nedá!

A ve snech je jiná, než jsem ji znal,
a stejně s ní chci zase být,
nesnáší mě dál,
a já bez ní nechci žít.

Bože proč, vždyť tak dávno se to má,
kdy srdce se mi v prach rozprášilo,
nevím jak bojovat se s tím dá,
když ve snech mě to překvapilo.

Jsem tak špatný? Moc jsem se provinil?
A ji stále v srdci vleču.
Bez ní tak marný, proč jsem se probudil,
když hned po ránu z očí teču?

Neuteču před sebou,
není kam se skrýt,
srdcem chci být s tebou,
a v mysli ze světa jít!
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 09.11.2009
Přečteno 327x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Lady Carmila- Políbená mlhou.., dream in emptiness, takova
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

neboooj..to bude dobrý...(přijde jiná konejšivá náruč...nebo už přišla? třeba zrovna včera?)

13.11.2009 10:17:00 | Lady Carmila- Políbená mlhou..

jednou prijde vysvobozeni.. musis ale cekat.. =(

11.11.2009 06:02:00 | dream in emptiness

skončí,jen to chce čas

10.11.2009 20:29:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí