V temném podchodu

V temném podchodu

Anotace: La familia ...

V temném podchodu nádražní budovy
sedím a cítím chlad –
kolikrát říkal jsem zmateně tátovi
„Tak aspoň dělej, že máš mě rád!“

S chladnou zemí tančíme v obětí
a tma dělá nám trapného křena
Já i má sestra jsme tátovi oběti –
ještě že neví to jeho mrtvá žena

Utichl pískot kol – vlaky již klidně spí
a ve vlhkém vzduchu pomalu reznou
stejně tak jako já. Nikdo mne neuspí –
jen čekám až poslední krvavé kapky zmrznou…
Autor Chašmodský, 09.11.2009
Přečteno 221x
Tipy 2
Poslední tipující: Prdelka10
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí