Konec léta

Konec léta

Anotace: Když mluvit chtěl bys o ztracených snech - když bloudíš tmou že nechce se spát - pak nenajdeš noc celou si cestu zpět - životem klopýtáš až nemáš se rád...

Já na ni nevěřil
snad proto tam stála
chtěla svou večeři
hladová dáma

krutá a zákeřná
hraje si s námi
ač se jen dotknula
nechala šrámy

vím - bylo po dešti
tma cestu zkřížila
rychlost je neřestí
tolikrát zabila...

viděl jsem anděla
měl smutný oči
motorka letěla
vzduchem se točí

šeptal mi do uší
zná moje jméno
jenže já neslyším
nic - ani jeho

dny jdou teď pomalu
šrámy se nezhojí
sebere odvahu
kdo konce se nebojí?

loudám se ulicí
a hledám anděla
možná mi odpoví
proč tma mě nechtěla

zašeptá potichu
jméno mé znova
a já si do veršů
bolest svou schovám

hvězdný prach vdechuji
na jeho křídlech
prosím a děkuji
"skonči ten příběh..."
Autor Adam Piston, 10.11.2009
Přečteno 401x
Tipy 13
Poslední tipující: ilona, Psavec, hašlerka, Kapka, Mbonita, Hazentla, labuť, al-pacino
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí