Smrt, osud, život a čas

Smrt, osud, život a čas

Anotace: ... naprosto nezajímavé a nic neříkající dvou slokové něco ...

Sbírka: Žalostná snění

Tam, kde smrt setká se s časem,
tam, kde osud a život shodnou se jedním hlasem,
tam, kde zle se ti povede,
když cestu životu skřížíš,
tam, kde smrt tě odvede,
až z povrchu pozemského navždy zmizíš.

Tam, tam najdeš osud a čas,
jen oni pomohou ti,
tam, tam potkáš život se smrtí snáz,
pak poznáš jak žilami energie ti proudí,
pak teprve poznáš ráj,
jenž je stvořen z života a osudu,
ze smrti a z času,
běda však, když najdeš tam záhubu
pro celou lidskou rasu.

Autor Elie, 10.11.2009
Přečteno 306x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Souhlasím x) Ty jsi z Valašska?Já totiž pod Radhoštěm žiji xD

12.11.2009 15:55:00 | Elie

...tam pod valašskými kopci,kříží se život s osudem,
nad Radhoštěm svítá,každý nový den...tak užívej chvilek mládí a nespěchej ze země za nebem

10.11.2009 20:24:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí