Nespravedlnost osudu.

Nespravedlnost osudu.

Anotace: Tohle se nemnělo stát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jela jsem do práce na kole jako každý den. U cesty stálo dítě mávalo na mně jen.

Stálo tam stálo jenom tak,na nebi nebyl ani jeden mrak.

Mávalo na mně malou ručičkou z malou pokroucenou třešňovou větvičkou.

Na druhý den jedu zase,zaskočilo mi a zalklo se mi v hlase.

Pod černou plášti leží malé tělo.Pane Bože doufám,že ho to nebolelo.

Větvičku v ruce s pod černého pláště svírá,chtěla bych si říct,že neumírá.

Kdo za tenhle zmařený život může?Nikdo už tomu dítěti nepomůže.
Autor ALFA-SELA, 10.11.2009
Přečteno 282x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí