-AZI paráda

-AZI paráda

Anotace: pokus. nezdařený

Léto odchází,
slunce zachází,
zima po nás vločky hází,
po náledí jdeme do nesnází.

Pořád mi tu něco schází,
možná, že Ty, ten, co mě kazí.
Při vzpomínkách v zádech mě mrazí,
pláču se stromy, co listí shází.

Kominík mě zašpinil od sazí,
štěstí mě vede nekonečnou extází.
Rozloučím se se svou bází,
která mi vzápětí vaz srází.

Tělo mé se v bahně plazí,
ukrývá se v nízkém mlází.
A do srdce, až mi nůž vrazí,
bláhový ten, kdo na Lásku sází.

Až budem si zase drazí,
až spojíme všechny vazy,
už nebudeme Lásky vrazi,
proradní jak zákeřní plazi.
Autor A'tuin, 11.11.2009
Přečteno 291x
Tipy 1
Poslední tipující: F.i.L
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavý pokus... Jak psal kolega, trochu krkolomné, ale nápad je to dobrý. Možná by stálo za to se na to ještě mrknout ;)

08.09.2010 22:56:00 | J.U. Ray

I když se to čte trošku krkolomně,svou myšlenku to má

15.11.2009 23:06:00 | F.i.L

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí