Poslední anděl

Poslední anděl

Anotace: Název je poněkud kýčovitý, ale nic jiného mě nenapadlo.

Poslední anděl přelétl sny,
Vrací se k tobě tvé černé dny.
Vrací se černější, než znal jsi je dřív,
Je to tak těžké…
Zbavit se vinny…

Poslední anděl chytil tě za ruku,
A zase ji pustil.
Kdo z těchto lidí dá ti záruku,
Že ti odpustil.


Poslední anděl přeletěl tmou,
Hluboké stíny k sobě tě zvou.
Zdržíš se chvíli, jen chvilinku snad…
Nezapomenou…
Autor Mirime, 12.11.2009
Přečteno 330x
Tipy 3
Poslední tipující: susana načeva, ilona, Agniezka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle je hodně moc vítečně napsaný!!!!!
ST

19.06.2010 15:43:00 | susana načeva

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí