Mlčíš

Mlčíš

Anotace: V e-mailu: " .. nepíšu, ale proto, že s Tebou jinak mluvit neumím - kopíruji Tvůj styl .." - tak tedy děkuju, kopírko :)

Kam zmizely, Katko?

Ty hvězdy, jež se v očích lpěly,
Ty slova, jež se usmívaly,
Ty činy, jež hřát dokázaly.

Vedle tebe kráčející.

To odhodlání nekončící,
Místo toho smiřující – prázdnota.

Tvé oči záři postrádají,
A líčka barvu nemívají.
Po dlouhé době umíráš.

Když bolest v duši ukrýváš,
a přitom mlčíš.
Autor Analisieren, 15.11.2009
Přečteno 338x
Tipy 3
Poslední tipující: zelená víla, Blázen? =), enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí