Sto havranů

Sto havranů

Anotace: Marche funebre

Nad polem za městem
kráká sto havranů.
Sto ptáků též ze stem
hladových zobanů.

Jdu mlhou po práci
k manželce z fabriky.
A tři černí ptáci
sedí u osiky

Je konec života,
vyjde vše na stejno.
Zítra je sobota,
já čekám na hejno!
Autor Antiseifert, 26.11.2005
Přečteno 266x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tož, tož, mně se taky moc líbí!

27.11.2005 11:14:00 | Kubino 2

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí