Až zazvoní mi u dveří

Až zazvoní mi u dveří

Anotace: Text jedné z mých písniček

Až zazvoní mi u dveří
a pokyne mi kosou
já pozvu ji dál
tu starou paní.

Pak pohostím ji večeří,
tu stařenku bosou,
a svoje hříchy
spočítám.

Pak vodu na kafe jí dám
a zavřu tenhle ten můj krám
a svej bejvalej lásce
zavolám:

RF: "Prosím Tě nezavěšuj
chci zas Tvůj hlas znát
chci říct Ti naposledy,
že pořád mám Tě rád.

Prosím Tě nezavěšuj
chci Ti jenom říct
volám Ti naposledy
a už nikdy víc.

/: Kytky mě na hrob nenos
na to si nepotrpím
stačí když na Dušičky
tam zapálíš svíci.

Možná ten plamínek
poví mě místo Tebe
co jsi mi za ty roky
nestihla říci." :/
Autor Druhá jizva v duši, 18.11.2009
Přečteno 379x
Tipy 24
Poslední tipující: Dani Lou, Jarunka, JSJ, MARKO, Gabrielle, Bambulka, TetaKazi, Zorenka Ježková, ilona, Pythonissa__, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Krásné.

14.03.2010 11:31:00 | Pythonissa__

líbí

Kdyby šla vsunout ještě melodie, bylo by to určitě zajímavé.

02.12.2009 17:40:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí