Vztek

Vztek

Cítím tě, ačkoliv tu nikde nejsi,
hledám, tvou tvář ve stovkách jiných,
tak zoufalý připadám si,
a vlastní šílený smích...

Mi nepomáhá v zapomnění,
tam, kde na mě nikdo nečeká,
když projíždím stanicí poslední,
prázdnota nesmí být tak obrovská!

Marně dál hledám v životě umístění,
čekám, až dostanu chuť žít,
však pro mě žádných chutí není,
sám se sebou tu musím hnít.

Jen přikládám do kotle vlastní viny,
a duši svou v pekle pálím,
nesnáším, jak přežívám tu dny,
v životě mi vlastním.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 20.11.2009
Přečteno 301x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, lucajda89, Netty de Touvenell
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tvůj známý rukopis...

12.12.2009 12:59:00 | Netty de Touvenell

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí