Připálené peří

Připálené peří

Anotace: oheň...

Sbírka: Období odcizení, Texty

Okruh světla nad začouzenou postelí
paprsky prosvětlují kouř
štiplavý smrad a žhnoucí světýlka
Už je špatně, bude ještě hůř
Jiskry poleující v šedém prachu
zůstala pouze rudá zář
doutnající vlasy, škvařící se lak
holič který dotváří účes
hlavám na přípáleném peří

než ulehli jsme, věděli jsme
zemřem...
tenhle hrob nebude kamenný
a kytky z popela nerostou

slunce přivítá ranní trosky
a dým, který se snažil vyrovnat mrakům
zaplavil vzduch pachutí sladkou
tak sladkou jako rozteklý karamel...
Autor Johan', 21.11.2009
Přečteno 343x
Tipy 2
Poslední tipující: Mareritt, Hesiona-Essylt
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dost drsná báseń.

21.11.2009 12:08:00 | Hesiona-Essylt

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí