Nahá

Nahá

Anotace: ...

Zamilovaná hledět
do očí čistému žalu
/nebyla bych tě konejšila/

Kouzla
a drobné lesklé perly
zarývající své drápy
do našich duší

Jen tělo k tělu
jak holé zdi
a první doteky
bez jakékoli
erotické
předehry či dohry
co tolik mi chybí

Ten drobivý pískovec
ze zjizvených dlaní
zachyť a proměň zas v Nás
Autor ztracená, 21.11.2009
Přečteno 291x
Tipy 6
Poslední tipující: dream in emptiness, Zefi, enigman, Bíša, Jana M.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí