Dvě krátké

Dvě krátké

Anotace: ...

PRVNÍ

V chrabrého císaře
spočinul dlani
ten malý ptáček
jemuž život byl vzat.
Jak když ránu osudnou
znenadání
uštědří koruně hněvivý kat.

Zbyde jen smutek pro pár pírek k mání...

DRUHÁ

Zde vysvlékla se kurtizána.
Na zemi chladné
závoj zbyl.
A nevyšlo již slunce z rána.
Nebyl tu, kdo by plakal,
žádný ji nepozbyl.
Autor ztracená, 21.11.2009
Přečteno 280x
Tipy 17
Poslední tipující: Pevya, enigman, Čoki, Mbonita, bejbyyyy, Psavec, Dedillope, Bíša, Elisha, Zefi, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí