Jednoduchá

Jednoduchá

Anotace: ...

V prázdném hrnku
kruhy z písku,
nápis nevhodný ke čtení.

Aby vyhrál,
skácel lísku,
člověk, který tu už není.

Kdoví proč se
do skládačky
hledá miliontý kus.

A tma slunci
podá hračky
a připije na anšlus.

Aby ruce
měly smysl
zamávají červánkům.

Domy svítí,
úsměv zkysl,
jak se zase pije rum.

V prázdném domě,
v prázdném hrnku
příběh o životě včel.

Na svou hvězdu
čekám venku,
zázrak zase nepřišel...
Autor voedor, 21.11.2009
Přečteno 292x
Tipy 14
Poslední tipující: 666 Idiot MCR, enigman, Čoki, Mbonita, hašlerka, Bíša, Zpátky, labuť, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

třeba přijde někdo jinej...

23.11.2009 11:52:00 | enigman

Hezky plyne...

21.11.2009 19:12:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí