Statistika

Statistika

Anotace: asi prostě někdo musí

Den ze dne si víc sám připadám,
a ráno se často slzám neubráním,
smysl tu postrádám,
těžko se zachráním.

A statistika hola hola,
každoročně tu přes tisíc sebevrahů volá,
říkám si, někdo to dělat musí,
asi na mě padl los, že vše se mi tu hnusí.

A tak tu tiše křičím varování,
já dřív na smrt nemyslil,
to jen v hlavě šepotání,
bych tu bolest v srdci zastavil.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 24.11.2009
Přečteno 280x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Netty de Touvenell
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ty nejsi jako oni, tak o tom ani nebasni, jasny?!! =/

24.11.2009 16:55:00 | dream in emptiness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí