Jak padlý anděl

Jak padlý anděl

Anotace: jen vypsání se z pocitu, který stejně dál stravuje ...

Můj sen se ztratil kdesi,
teď ďábel mě tahá za pačesy.
Pozdě pochopila jsem význam jeho,
nyní jsem svědkem všeho zlého.
Jak padlý anděl padám dolů,
je to už dlouho co byli jsme spolu.

Jak démon na bitevním poli,
procházím životem
a tebe vidím za vysokým plotem,
ach proč jen ta láska bolí.

Jsem sama a bez naděje,
celé tělo se mi divně chvěje.
Rudá kapka smáčí zem,
a já říkám smrti: "Tak už si mě vem!"
Autor Moriwen, 25.11.2009
Přečteno 338x
Tipy 1
Poslední tipující: UCET KE ZRUSENI
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí