Ztráty

Ztráty

Anotace: berou vám dech

Sbírka: kdo ví jak to skončí

ztráty, které berou dech, jež není možné nahradit
prohry které berou chut žít i znovu se prosadit
bolest co vede k zoufalství jež já neumím vyléčit
to všechno je láska která nás dva potkala

tělem duší srdcem
miluju tě ale nechávám to minulostí
jsi mým snem
který se nevyplnil a zůstáváš víc než jen vzpomínka
jsi láska na kterou se nezapomíná
budeš i dál součástí mýho
a já tvýho života
vím že jsem ztratila to co jsem mohla na světě nejvíc milovat..
jenže už nechci ty špatné věci s tebou zažívat..

vášeň láska chtíč
to všechno už je pryč

zapomenout?
nechci
naopak
chci co nejvíc
vzpomínek si
uchovat
zapomenout..
to se řekne lehce
jenže moje srdce
zapomenout
nechce
Autor Dedillope, 28.11.2009
Přečteno 464x
Tipy 4
Poslední tipující: poetická ilona, Bíša, Elisha
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mnoho vroucích plamenů štěstí,vláha srdce,radost z malých drobných věcí a nevšedních lidských okamžiků,kdy duše touží vzlétat a hluboce milovat...
ti upřímně přeji:-)

02.12.2009 20:29:00 | poetická ilona

ST, čas má zvláštní moc.

28.11.2009 22:35:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí