Funny

Funny

Anotace: ...

Velký ryby
v malém světě
plavou břichem vzhůru

"funny lásko"

Bleděmodrý svět
chladného akvária

A malé dítě
podlezlo pásku
a dotklo se
chladného skla
velkých ryb
v malém světě

Když to zašeptáš,
zní to MNOHEM
děsivěji

more love pls
Autor ztracená, 28.11.2009
Přečteno 258x
Tipy 13
Poslední tipující: Dota Slunská, dream in emptiness, Petbab, chroust17, enigman, Holis, Zefi, Bíša, jedam, Elisha, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí