Panoptikum nálad

Panoptikum nálad

Anotace: ...

Moji uvaděči
do vašich rozpaků

procházíte se mým
panoptikem nálad
platíte mi
nepředstíraným pohoršením

někdo z vás nabídnul radu
jako přítulnou prostitutku
jenže já už zaplatil
pasákům vlastního rozumu

další mi ukazuje prstem cestu
se špínou za nehtem a dál
beru si lopatu a vykopávám
svou vlastní propast

do davu házím výbušnost
na internetových stránkách
se k tomu přiznávám

dalším davem odsouzený
ležím v domácím vězení
dobrovolně a mechanicky

škrábu se v rozkroku
Autor smudlinek, 30.11.2009
Přečteno 342x
Tipy 24
Poslední tipující: Mácha, Žqáry, sveřep, isisleo, harmony, Aťan, Holis, Marcella, Bíša, Koprtinka, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

asi tak

01.12.2009 08:41:00 | Aťan

... rozumné poškrábání ... :-)

01.12.2009 06:54:00 | Marcella

...:) ...

30.11.2009 10:29:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí