R.I.P. umrznul v poušti

R.I.P. umrznul v poušti

Anotace: ...

stojím na poušti
a přezto je mi zima
stojím na poušti
a přezto žízeň nemám
kolem jen pusto a prázdno
jako v mém srdci
takhle to nemůže být dáno
musí být ven cesta přeci
rozhlížím se ale nic nevidím
chtěl bych být výš
teď ptákům závidím
uvidějí cestu jak já spíš
no tak ukažde kudy jít
chci pryč
nechci tu už být
jen že slova vracejí se jako bič
a tak zamotán sám v sebe
musím hledat
ze zoufalství volám nebe
ať ukáže kudy se vydat
beznadějně
zmatené pocity ve mě se šíří
snad je to sluníčkem
nebo jedem štířím
první který v poušti umrzne
srdce podchlazením utichne
zlomené srdce utichne
Autor Mirusek, 01.12.2009
Přečteno 283x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tahle je nádherná...

10.12.2009 12:59:00 | Monička_

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí